Om mijn fans van het eerste uur niet te ontgoochelen: mijn tweede stukje in mijn blog!
En daarin deel ik graag een passie van mij: kokerellen (het woord alleen al!)
Op vraag van Marleen het receptje van de (vegan) bananenmuffins:
Banana Muffins
These moist and delicious muffins will please even the pickiest of eaters.
(waarom dat dat erbij staat - beats me!)
3 ripe bananas
1/4 cup oil or melted margarine
1 cup sugar
2 cups flour
1 tsp. salt
1 tsp. baking soda
1 cup chopped walnuts (optional—see other options listed below)
• Mash bananas (overripe ones make the best bread). Add oil/margarine and sugar. Mix well.
Sift the flour, salt, and baking soda together and add to the banana mixture. Mix until the flour is blended (do not beat). Pour into muffin pans or a bread pan and bake at 360°F until a toothpick comes out clean.
Optional: Add a handful of walnuts, oatmeal, raisins, chocolate chips, currants, coconut, or all of the above!
Makes 1 Dozen Muffins
Easypeasy!
De credits zijn op naam van http://www.vegcooking.com/recipeshow.asp?RequestID=769
En nu in het Nederlands ;)
Ik heb ze zo'n 20 minuutjes op 200° laten bakken.
En ze kwamen lekker gemakkelijk los uit mijn vormpjes - wat wil een mens nog meer!
maandag 10 maart 2008
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
5 opmerkingen:
ze in levende lijve natuurlijk! Aja!
Komt af en je krijgt het laatste! Eénmaal andermaal..
Ge krijgt meer reacties dan ik, gij mindful slette
t Is ier interessanter zeker, gedemptje!
jamaja, als je op jezelf zit te commenten, is het gemakkelijk natuurlijk.
Een reactie posten